Onze diensten

Al onze deelnemende makelaars zijn ingeschreven in het taxatie register NRVT en lid van de makelaars branchevereniging NVM.

Verkoop Lite
Met de dienst Verkoop Lite kunt u uw woning verkopen samen met een makelaar uit uw eigen regio voor een courtage van € 1.499,-. U doet zelf de rondleidingen aan potentiële kopers. De overige zaken verzorgt de makelaar. U gaat in zee met een makelaar uit uw eigen regio die alle onderdelen van het verkooptraject uitvoert en functioneert als uw vaste aanspreekpunt. Uiteraard wordt uw woning op www.funda.nl (de woningsite met het hoogste bezoekersaantal) gezet en komt de woning in het uitwisselingsysteem van de NVM.
Meer informatie

Verkoop Fullservice
Wanneer u kiest voor de dienst Verkoop Fullservice kiest u voor de traditionele makelaar en zullen alle werkzaamheden door de makelaar worden verzorgd. Voor deze uitgebreide traditionele verkoopbegeleiding berekenen wij u niet de traditionele courtage door maar een vast bedrag van € 2.900,-.
Meer informatie

Aankoop
Aankoopbegeleiding door een makelaar uit uw eigen regio kost u slechts € 250,- per bezichtiging en € 1.000,- voor de onderhandelingen en de verdere afhandeling. Nadat u een woning heeft bezichtigd en deze woning voldoet aan uw eisen schakelt u ons in. Door zo te handelen betaalt u maar een keer € 250,- voor de bezichtiging. Het totale courtage komt voor aankoopbegeleiding uit op € 1.849,- inclusief btw en overige kosten.
Meer informatie

Taxatierapport
Voor een officieel erkend taxatierapport rekenen wij het vaste tarief van € 749,99 ongeacht de getaxeerde waarde. Het tarief is inclusief btw, leges kosten, een NWWI gevalideerd rapport en kadastrale kosten. Er zijn situaties denkbaar waarin wij genoodzaakt zijn om extra kosten in rekening te brengen. Hieronder vindt u een overzicht van de eventuele extra kosten.

Toeslagen voor Kosten
Taxatie van een appartement € 50,-
Taxatie vanaf tekening € 100,-
Verbouwingsspecificatie + energievergelijking € 50,-
Bijzondere objecten en omstandigheden Op aanvraag
Woningen boven de €600.000,- Op aanvraag
Extra bodeminformatie Kosten verschillen per gemeente


Meer informatie

Naar aanvragen