Wie zijn wij?

Voordeel Makelaars is een landelijk netwerk van makelaars welke allemaal lid zijn van de branchevereniging NVM en die de vier standaard makelaars diensten aanbiedt voor een vast tarief. Hierdoor kunnen consumenten met een professionele makelaar in zee gaan tegen een vooraf bekend en zeer voordelig tarief.

De makelaar van Voordeel Makelaars komt altijd uit uw eigen regio. U zult persoonlijk kennismaken met de makelaar die uw contactpersoon is tijdens de periode van de verkoop van uw woning. De communicatie verloopt dus niet anoniem alleen via telefoon en internet maar er komt ook een makelaar bij u thuis.

Alle afspraken staan in het gebruikelijke NVM contract waarin, zoals in alle NVM contracten, de aansprakelijkheid van de makelaar jegens de klant en de onroerende zaak duidelijk wordt vastgelegd.

Wilt u contact hebben met de makelaar uit uw regio vul dan het aanvraagformulier in op onze website. U kunt de drie stappen in het aanvraagproces doorlopen.

Indien u contact wilt opnemen met de organisatie van Voordeel Makelaars gebruik dan ons contactformulier. Wij nemen dan telefonisch of per email contact met u op.